Nyhetsbrev / Epostmarkedsføring

Har du en kundedata som du ønsker å bruke effektivt mulig? Webutikk har god erfaring innen datanalyse og kundeadferd der vi forstår hva de ulike kundegruppene ønsker å se. Med våre tekstforfattere kan du være sikker på å få utmerket innhold som passer perfekt til tjenesten/produktet du tilbyr. Vi utarbeider en skreddersydd plan for å lage en god testprosess som vil utgjøre en forskjell for dine fremtidige nyhetsbrev.

Hvorfor Epostmarkedsføring?

Globale utviklingen av den digitale verden har gjort epostmarkedsføring mer viktig enn noen gang før. E-postmarkedsføring er en markedsføringsstrategi som brukes av tusenvis av bedrifter over hele verden for å produsere merkevaregjenkjenning, drive avtaler og bygge kunderelasjoner. Bedrifter samarbeider med forskjellige e-postleverandørtjenester for å sende ut automatiserte nyhetsbrev som er personlig tilpasset basert på kundeadferd. Det er mulig å gruppere kundedataene basert på hva de handler, hvor ofte de handler og hvor mye totalt de har handlet for.

Lag et lojalt fellesskap rundt merkevaren din når det gjelder å generere og konvertere potensielle kunder. Det finnes ikke en mer effektiv fremgang enn epostmarkedsføring dersom du har en klar kundedata.

Hvorfor er det viktig å ha en profesjonell e-postmarkedsfører med på laget?

Det er fullt mulig å følge en feil strategi som ikke tilpasser seg målgruppens interesser. Dette kan raskt ødelegge kundebasen ved å forårsake hyppige avmeldinger. Dette skjer ofte når bedriften sender ut flere e-poster i uken, sender den ut dårlig tidspunkt, eller dårlig innhold.

Ikke la dette være tilfellet for merkevaren din. Få helst økt konverteringer og behold kundene dine. Ta smarte steg med dataene du eier. Webutikk tilbyr gode strategier og utviklingsplaner designet for å tilpasse dine merkevarebehov. Ta en diskusjon med vårt markedsføringsbyrå og la oss finne ut det viktigste for å oppnå dine potensialer.

Benytter du deg fullt ut av markedsføringstjenester for å vokse og markedsføre virksomheten din?

Start øyeblikket med planlegging av epost markedsføring og oppdag den mest effektive strategien for å maksimere salg og henvendelser.

Kontakt oss!